ReklamStore Gelir Ortaklığı

   ReklamStore gelir ortaklığı sistemi 2007 yılında kurulmuş ve 2009 yılında Yahoo'nun kuruluşu olan Right Media alt yapısına katılarak uluslarası bir niteliğe ulaşmıştır.

   Bir önce ki yazımızda Google Adsense Gelir ortaklığı sisteminden bahsetmiştik. ReklamStore Adsense'ye alternatif olarak kullanılabilecek bir gelir ortaklığı sistemidir.
   İşleyiş olarak tıklanma başı ücret öder ve bu sistemde sahte tıklamaya karşı oldukça başarılı bir takip altyapısına sahiptir. Alt ödeme limiti 30 tl dir ve ödemelerinizi her ayın 15inde %20 vergi kesintisinden sonra sorunsuz alabilirsiniz.
   ReklamStore yaklaşık 17 milyon tekil kullanıcıya sahiptir ve bu sektörün önde gelen kuruluşlarından bir tanesidir. Dünyanın dört bir yanından ajanslara ve reklamverenlere güvenli bir reklamcılık sistemi sağlar ve büyük bir trafik kaynağıdır. Teknolojik olarak ta hem reklamverenlerini hemde yayıncılarını memnun etmekte ve hizmet kalitesini sürekli zirvede tutmaktadır. Daha detaylı bilgi ve üyelik için ReklamStore sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
   Bir siteniz yada blogunuz varsa ReklamStore incelemenizi ve iş ortağı olmanızı tavsiye ederim.
Herkese bol kazançlar diliyorum.


Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.