Satış Ortaklığı (Affiliate) Programı: XTicaret

   Bir web siteniz yada blogunuz varsa çeşitli satış ortaklığı (affiliate) programlarına katılıp, yayınlayacağınız reklamlardan para kazanabilirsiniz.

   Bu yazımda ülkemizde yaygın olan satış ortaklığı programlarından bir tanesi olan XTicaret Satış Ortaklığı Programını paylaşacağım sizlerle.
 
   XTicaret sistemine üye olduktan sonra sitenize uygun bir kategoriden firma seçerek satış ortaklığı isteği gönderirsiniz. İsteğiniz hemen onaylanır ve o firmaya ait banner ve XML kodları görüntülenir. Siz bu direk link, banner ve xml kodlarınız sitenizde daha önceden belirlediğiniz reklam alanlarınıza yerleştirirsiniz.
   XTicaret üyelik formu için tıklayınız.
 
KONTROL PANELİ
   XTicaret programında tıklama başı kazanç malesef yoktur. Bunun yerine sizin aracılığınızla yapılan satış başına ödeme alırsınız. Satış başına alacağınız ödeme %7.5 ile %40 oranında değişmektedir.
   Satış raporunuzu adil ve şeffaf bir şekilde kontrol panelinizden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Ödemelerde alt limit 50 tl'dir. Satılan üründen elde ettiğiniz kazanç anında hesabınıza aktarılır. Ödeme alabilmek için kayıt esnasında adres ve kişi bilgilerinizi eksiksiz ve doğru kaydetmelisiniz. Aksi takdirde ödemeleriniz yapılamaz.

KAZANÇ RAPORU

   XTicaret satış ortaklığı'na üye olduktan sonra her hafta düzenli olarak size eğitim ve seminer videoları gönderir. Bu videolar da satış ortaklığı ve kazancınız arttırmanız konusunda size bazı tüyolar verilir. Sisteme kayıt olup reklam yayınlamaya başladığınız zaman bu gönderilen eğitim ve seminer videolarını izlemenizi öneririm.
   Herkese bol kazançlar diliyorum.
Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.