BuldumBuldum.com Gelir Ortaklığı

Daha önceki yazılarımızda ülkemizde yaygın olan birkaç Gelir Ortaklığı sisteminden bahsetmiştik. Bu yazımızda son yılların yükselen değeri buldumbuldum.com'u mercek altına aldık ve sizler için kaleme aldık.
BuldumBuldum.com 2008 yılında Güçlü GÖKOZAN tarafından kurulan ve o güne kimsenin yapmadığını yapmış online alışveriş sitesidir. Başarısını da aslında buradan kazanmıştır. Site içerik olarak farklı ve uçuk hediyelerle donatılmıştır. Bu farklı fikir o zamanlar 25 yaşında olan Güçlü Gökozan'a büyük bir başarı sağlamıştır.
Hepimiz arkadaşımıza, eşimize, sevgilimize, dostumuza özel günlerde veya normal günlerde hediye almışızdır. Hediye seçerken artık insanlar eskisi gibi sıradan şeyleri değil karşısındaki kişiyi şaşırtacak, onun beğeneceği bir hediye arıyor. İşte tamda burada BuldumBuldum.com devreye giriyor. Çünkü site içeriği tamamen hediyelik eşya üzerine kurulmuş ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz farklı hediyeleri orada görebiliyorsunuz.

Nasıl Gelir Elde Edilir ?

Sisteme üye olduktan sonra kontrol paneli bölümünde banner oluştur butonuna tıklayarak reklam oluşturma sayfasına geçilir. Burada oluşturmak istediğiniz banner boyutunu seçip sitedeki ürünlerden istediğiniz kategoriden istediğiniz ürünün reklamını oluşturabilirsiniz. BuldumBuldum diğer sitelerden farklı olarak yayınlanacak reklamları site sahiplerine seçme hakkı vermiştir. Bunun ne gibi faydası olur derseniz, örneğin bir yemek blogunuz var ve sitenizde reklam yayınlamak istiyorsunuz. Blogunuz bayanlarla ilgili içerik içerdiği için blogunuzun takipçileri bayanlar olacaktır ve siz reklam seçiminizz yaparken bayanların ilgisini çekecek içerikleri seçebilirsiniz. Böyle satış yapma şansınız ve yüzdeniz artmış olur.
3 tip üyelik vardır ve siteniz üzerinden yaptığınız satışlardan üyelik tipinize göre % alırsınız. Üyelik tipleri ve %ler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Daha anlaşılır olması için örnek bir kazanç tablosu


Nasıl Üye Olunur ve Şartlar Nelerdir ?

Sisteme üyelik ücretsizdir. Üyelik başvurunuz yaptıktan 2 gün sonra size mail yolu ile ulaşılır ve üyeliğinizin onaylanıp onaylanmadığı bildirilir. Onaylanan üyelikler hemen aktif hale getirilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Diğer gelir ortaklığı sistemlerine göre çok daha karlı bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sizde üye olun ve siteniz üzerinden hemen gelir elde etmeye, emekleriniz karşılığını almaya başlayın.
HERKESE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM.

Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 Yorumlar:

  1. İletişim bölümünden ulaşamadım. simsarzucker.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet iletişim formunda bir sorun görünüyor, en kısa zamanda düzelteceğim. Mesajınızı birbilginvar@outlook.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

      Sil

Yorum Kuralları
Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.