Fib Mag Blogger Şablonu

Fib Mag blogger şablonu oldukça kullanışlı ve şık bir şablondur.
Bu şablonda yine yazılar kategorilere ayrılmıştır ve kategoriler arasında Google Adsense reklamları için bölüm bulunmaktadır.
Detaylı inceleyecek olursak en üstte sosyal paylaşım butonları, onun hemen altında site başlığı ve ana menü sekmesi, altta News Trending yani son yazılar slideri bulunmaktadır. Sol tarafta widget bölümü ve hemen yanında kategorilere ayrılmış site içeriği bölümü vardır. Sade ve şık bir arama kutucuğu ve hemen altında yine reklam widgetı bulunmaktadır.
Sayfanın en altında ise yine kategoriler, sayfa listesi, sosyal paylaşım butonları ve ücretsiz E-mail üyeliği bölümü bulnmaktadır.
Görünüşü ve SEO dostu olmasının yanında daha profesyonel bir şablon olan Fib Mag'ı blogunuza kurup gerekli düzenlemeleri yaparak kullanabilirsiniz.
Sayfa düzeni ve sormak istediğiniz konuları yorum bölümünden yazarsanız düzenlemelerde elimden geldiğince yardımcı olabilirim.


Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.