Magazine Light Blogger Şablonu




















Bu şablon görünüş olarak daha sade bir şablondur ama teknik özellikleri ile oldukça kullanışlıdır.
Okuyucularım karmaşık yazılarla uğraşmasın ama aradığı içeriğe çabuk ulaşsın diyorsanız doğru şablondasınız demektir. Çünkü magazine light şablonunda belirgin yatay bir menü bulunuyor ve bu yatay menü bünyesinde 4 adet açılır menü barındırıyor. Açılır menüler okuyucularınıza daha fazla kategori ve dolayısı ile daha fazla seçenek sunmaktadır. Böylece okuyucularınız aradığı içeriğe çok kolay ulaşmakta ve daha sonra tekrar sitenizi tercih etme oranı artmaktadır.
Şık ve kullanışlı yatay menüsünün hemen sol alt tarafında üçlü bir widget bulunmaktadır ve bu widget çok işlevseldir. Bu widgetta popüler yazılar, etiketler ve video seçeneği ile çok yer kaplamadan okuyucularınıza daha fazla içerik sunabilirsiniz.
Sadeliğe ve şıklığa önem veren bloggerların değerlendirmesi gereken bir şablon diye düşünüyorum. Detaylı incelemek için demo siteye ulaşabilirsiniz.


Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.